ezgif.com-webp-to-png (14).png

Get Unlimited Access to The Healthcare You and Your Family Deserve

No Health Insurance Required

$15 PER MONTH

or 

$125 PER YEAR

$0 Copay 

Try 30 Days Free

Cancel at Any Time

Cover Your Entire Household

No Insurance Needed

$0 Copay Per Consultation

Anytime/Anywhere 24/7/365

Frequently Asked Questions

Kuinka voin liittyä mukaan?


Klikkaa painiketta "Kokeile ilmaiseksi" etusivun alussa ja valitse helposti sopivin vaihtoehto. Voit myös soittaa numeroon 010 212 4140 tai lähettää viestin osoitteeseen info@jakoa.fi.
Ketkä voivat liittyä palveluun mukaan?


Kaikki yritykset sekä yrittäjät voivat liittyä mukaan. Y-tunnus vaaditaan kaikilta muilta paitsi kevytyrittäjiltä. Palvelun kautta voi etsiä itselleen sopivan aliurakoitsijan tai kuulla työkeikoista, joissa yrityksesi voi toimia itse aliurakoitsijana.
Mitkä toimialat soveltuvat palveluun?


Palvelu on suunnattu ensisijaisesti rakennusalalle, teollisuuteen ja logistiikkaan. Kiinteistöhuolto, ravintola-ala ja muut alat, joissa työvoimaa liikutetaan tai alihankintaa käytetään, voivat myös hyötyä palvelusta. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.
Mitä Jakoan palvelu maksaa?


Palvelua voi käyttää veloituksetta, kuukausimaksulla (alkaen 190 euroa / kuukausi) tai komissiolla (vain toteutuneista toimeksiannoista). Lue lisää hinnastosta.
Kuinka saan tiedon esimerkiksi työkeikoista?


Lähetämme sähköpostiisi tiedon keikoista. Huomaathan, että osa viesteistä saattaa mennä roskapostiin. Saatamme myös soittaa sinulle, mikäli asia on kiireellinen.
Kuinka muokkaan omia tietojani?


Tietoja ei pääse toistaiseksi muokkaamaan sähköisesti. Soita meille, niin hoidamme asian. Julkaisemme pian uuden alustan, jossa on huomattavasti enemmän toimintoja.

Contact Us

Phone: (877) 309-4604

Email: info@engagetelehealth.org